Om oss

Med vår expertis och unika kompetens vill vi skapa en tryggare BRF-värld. Därför erbjuder vi inte enbart ett utbud som består av samma gamla tjänster som sedan tidigare är hugget i sten. Vi gör saker utöver det vanliga och erbjuder vår hjälp vid alla möjliga tillfällen då expertis kan behövas. Vi anser även att det är av stor vikt att utbilda människor som är verksamma i föreningar, på så sätt höjs kunskapsnivån om hur man på bästa sätt kan driva en förening tillsammans.

BoRevisions mål och mening

Vi är en revisionsbyrå som ständigt strävar efter att förbättra våra tjänster. Genom att fortsätta utvecklas och alltid höja ribban för vad vi vill uppnå ser vi till att bibehålla vår position som marknadsledare inom vårt område. Vårt fokus på utveckling genomsyrar hela verksamheten och berör alla led, allt från våra fantastiska medarbetare och deras unika kompetens till våra omfattande satsningar på digitala lösningar.

Vi vet vad vi gör

Vi på BoRevision har varit verksamma som specialister på bostadsrättsföreningar och andra ekonomiska föreningar i nästintill 90 år. Det säger sig nästan självt att vi har samlat på oss otroligt mycket kunskap, erfarenhet och kompetens inom vårt område under dessa år.

Vårt geografiska verksamhetsområde är hela Sverige, vilket innebär att bostadsrättföreningar är välkomna att kontakta oss oavsett var i landet man befinner sig. Våra digitala lösningar gör det möjligt för oss att täcka hela landet från norr till söder.

Vi har kontor i sex städer; Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Uppsala & Örebro och har över 5 000 kunder utspridda över vårt avlånga land.